HOME IMPRESSIE GAAT U MEE?

Gaat u mee?

Gelieve U minimaal 3 dagen voor een uitstapje aan te melden via het inschrijfformulier.


In principe geldt voor ieder uitstapje:

U betaalt zelf uw vervoer en consumpties, tenzij anders vermeld. U bepaalt dus zelf hoe duur u het maakt. ;-)

Vrijdag 31 Augustus 2018

Een mooie plek om met elkaar bij te kletsen. Om 11.00 staat de koffie/thee en het gebak voor ons klaar. Kom gerust naar Buitenplaats de Plantage

Adres: Vogelenzangseweg 49 B, 2114 BB in Vogelenzang. (Achter Tuincentrum Bos)


Vrijdag 14 September

Helemaal in onze sas, bij de Molenplas. Om 11.00 zien we elkaar daar. Geniet van een mooi uitzicht en gezellige verhalen.

Adres: Waertmolenpad 1, 2036 ES in Haarlem.
Vrijdag 28 September

Boshut ‘t Panneland, een plek waar het goed toeven is. Om 11.00 aan de koffie /thee en tussen de middag misschien nog een pannekoek? Het kan allemaal!

Adres: Vogelenzangseweg 4, 2114 AS in Vogelenzang. Consumpties voor eigen rekening.

Vrijdag 5 Oktober

Zeelucht….adem in, adem uit…Bloemendaal aan Zee, om 11.00 zitten we aan de koffie en thee met uitzicht op zee. Gaat u weer mee?

Adres: Proeflokaal Bregje, Zeeweg 98, 2051 EC Overveen.Gaat u mee? Gaat u mee? Gaat u mee? Gaat u mee?

Vrijdag 19 oktober
Het NZH Vervoer Museum is een museum in Haarlem gewijd aan de geschiedenis van de Noord-Zuid-Hollandse Vervoers-Maatschappij. Een kijkje daar is zeer de moeite waard. Om 11.00 zijn we op locatie. Entrée 5 euro, de eerste 10 aanmelders kunnen gratis naar binnen. Met dank aan een gulle sponsor.


Adres: A. Hofmanweg 35, in de Waarderpolder in Haarlem


Vrijdag 2 November

Vandaag treffen we elkaar om 11.00 bij Restaurant ‘Kop van de Haven’, Tijdens het koffiedrinken zorgt het scheepvaartverkeer op het Noordzeekanaal voor een uniek, telkens wisselend decor. Vervoerskosten en consumpties voor eigen rekening

Adres: Sluisplein 80 In IJmuiden.

Gaat u mee? Gaat u mee?

Vrijdag 30 November
De Castle Christmas Fair is een jaarlijkse kerstbazaar met een breed scala aan kerstproducten, optredens en culinaire verwennerij. Profiteer van bijzondere koopjes op een historische locatie. Verzamelen om 11.00. Entreeprijs 10 euro. Voor de vaste gasten hebben we een gulle gever die het entrée bewijs wil betalen. (Wees er snel bij, dit geldt voor de eerste 10 aanmeldingen)


Adres: Kasteel Assumburg, Tolweg 9, 1967 NG Heemskerk.


Gaat u mee?